Melia Varadero Beach 5* & Tryp Habana Libre 4* - Varadero & Havana

Kuba, Havana
od 1.300 €
 • Naslovna
 • Melia Varadero Beach 5* & Tryp Habana Libre 4* - Varadero & Havana


 • Avionski prevoz
 • 9 noći/12 dana
 • Usluga: All Inclusive

KUBA je država i arhipelag u severnim Karibima, najveće i najzapadnije ostrvo Velikih Antila, između Atlantskog okeana, Meksičkog zaliva i Karipskog mora. Glavni grad je Havana - neodoljiva mešavina veličanstveno trošne kolonijalne arhitekture, grad kaldrmisanih ulica, čuvenih automobila iz 50-ih godina, muzike nestvarnog ritma, bogate istorije. Najpoznatije kubansko letovalište, Varadero, se nalazi na Atlantskom Okeanu, na poluostrvu Hicacos, 140km istočno od Havane. Letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima, dve diskoteke.

 

Hotel Melia Varadero Beach 5* - Varadero :

 

 

www.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-varadero-en/index.html

Hotel se nalazi na peščanoj plaži; 145km od Havane, 37km od aerodroma u Varaderu, 7km od centra Varadera. U blizini hotela se nalazi tržni centar Plaza America, Varadero Golf klub, hoteli Sol Palmeras i Melia Las Americas. Hotel ima ukupno 490 soba; 5 restorana a la carte (japanski, kreolski/morski plodovi, gurmanski, Steak House, meksički); glavni restoran, snek bar, 6 barova, spoljašnji bazen sa delom za decu, 2 terena za tenis, frizerski salon, đakuzi, masažu, salon lepote, servis za pranje veša, menjačnicu, internet corner (doplata), suvenirnicu, pristup wifi internetu (doplata). Svaka soba, tipa Classic, ima kupatilo, klimu, terasu, SAT TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), telefon, sef, ketler, fen za kosu. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna pića, lokalne proizvodnje-koja se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

Tryp Habana Libre 4* - Havana :

 

 
                                            

www.melia.com/en/hotels/cuba/havana/tryp-habana-libre

Hotel se nalazi u modernom delu Havane, kvartu Vedado, u blizini restorana, bioskopa, pozorišta, čuvene La Rampe. Udaljen je 4km od starog dela Havane, 900m od šetališta Malecon, 18km od aerodroma Hoze Marti (Jose Marti) u Havani. Hotel ima ukupno 572 sobe; glavni restoran, snek bar, 4 restorana a la carte, (orijentalni, kubanski, gurmanski); 5 barova; spoljašnji bazen na 2. spratu hotela; salon lepote, masažu, banku, suvenirnicu, umetničku galeriju, noćni klub, biznis centar, apoteku. Svaka soba, tipa Trype room, ima kupatilo, centralnu klimu, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef. Struja u hotelu je napona 110V (potrebni adapteri). Doručak je na bazi švedskog stola.

 
Lokacija: Hotel Melia Varadero Beach 5* - Varadero  nalazi se na peščanoj plaži; 145km od Havane, 37km od aerodroma u Varaderu, 7km od centra Varadera. U blizini hotela se nalazi tržni centar Plaza America, Varadero Golf klub, hoteli Sol Palmeras i Melia Las Americas. Hotel ima ukupno 490 soba; 5 restorana a la carte (japanski, kreolski/morski plodovi, gurmanski, Steak House, meksički); glavni restoran, snek bar, 6 barova, spoljašnji bazen sa delom za decu, 2 terena za tenis, frizerski salon, đakuzi, masažu, salon lepote, servis za pranje veša, menjačnicu, internet corner (doplata), suvenirnicu, pristup wifi internetu (doplata). 

Svaka soba,
tipa Classic, ima kupatilo, klimu, terasu, SAT TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), telefon, sef, ketler, fen za kosu. Ishrana je na bazi all inclusive: doručak-ručak-večera u glavnom restoranu na bazi švedskog stola/samoposluživanje; užina tokom dana; bezalkoholna i alkoholna pića, lokalne proizvodnje-koja se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova.

Hotel Tryp Habana Libre 4* - Havana
   nalazi se u modernom delu Havane, kvartu Vedado, u blizini restorana, bioskopa, pozorišta, čuvene La Rampe. Udaljen je 4km od starog dela Havane, 900m od šetališta Malecon, 18km od aerodroma Hoze Marti (Jose Marti) u Havani.

Hotel ima
ukupno 572 sobe; glavni restoran, snek bar, 4 restorana a la carte, (orijentalni, kubanski, gurmanski); 5 barova; spoljašnji bazen na 2. spratu hotela; salon lepote, masažu, banku, suvenirnicu, umetničku galeriju, noćni klub, biznis centar, apoteku. Svaka soba, tipa Trype room, ima kupatilo, centralnu klimu, SAT TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef. Struja u hotelu je napona 110V (potrebni adapteri). Doručak je na bazi švedskog stola.

KUBA je država i arhipelag u severnim Karibima, najveće i najzapadnije ostrvo Velikih Antila, između Atlantskog okeana, Meksičkog zaliva i Karipskog mora. Glavni grad je Havana - neodoljiva mešavina veličanstveno trošne kolonijalne arhitekture, grad kaldrmisanih ulica, čuvenih automobila iz 50-ih godina, muzike nestvarnog ritma, bogate istorije.
Najpoznatije kubansko letovalište, Varadero, se nalazi na Atlantskom Okeanu, na poluostrvu Hicacos, 140km istočno od Havane. Letovalište sa malim i uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima, dve diskoteke.
 
 • Avionski prevoz
 • 9 noći/12 dana
 • Usluga: All Inclusive

Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

CENA PAKET ARANZMANA PO OSOBI: 2999,00 RSD (placaju svi preko 2 godine) + DEVIZNI DEO IZ TABELE U EUR

UKLJUCEN FIRST MINUTE POPUST 20%

Hotel u VARADERU / tip sobe i usluga

Hotel u HAVANI / tip sobe i usluga

MELIA VARADERO BEACH 5* - CLASSIC - AI   &   TRYP HABANA LIBRE 4* - TRYP -  BB

Pol

30.10.19.

13.11.19.

27.11.19.

11.12.19.

03.01.20.*

06.01.20.

05.02.20.

12.02.20.

Pov

10.11.19.

24.11.19.

08.12.19.

22.12.19.

15.01.20.

17.01.20.

16.02.20.

23.02.20.

D/N

12/9

12/9

12/9

12/9

13/10

12/9

12/9

12/9

PAKET ARANZMAN PO OSOBI

1199

1199

1199

1199

1429

1349

1529

1529

I DETE 2-12 GOD. ZAJEDNICKI LEZAJ

819

819

819

819

959

919

969

969

PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA

1619

1619

1619

1619

1919

1789

1949

1949

Maksimum u dvokrevetnoj sobi: 2 odrasle + dete

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:   

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Havana-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 2x 23 kg prtljaga (2 kofera) i 8kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 6 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu i 3 noćenja sa 2 usluge doručka u izabranom hotelu u Havani (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Havane na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak); *termin 03.01.20. je na bazi 7 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu i 3 noćenja sa 2 usluge doručka u izabranom hotelu u Havani (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Havane na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak);
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Kubi, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 

 • Aerodromske i YR takse: ukupno oko 331 EUR po osobi (EUR 276-YR - NEREFUNDABILNA, EUR 0.98-RF,EUR 16.72-RS EUR 0.22-RS, EUR 4.48-LG,EUR 10.00-TR EUR 22.11-CU)
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Kubi.
 • Doručak poslednjeg dana u Havani ili Varaderu (11. dan aranžmana)
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

USLOVI REZERVACIJE:

-Uplata akontacije najmanje 60% ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 25 dana pre puta.

-Potpisan Ugovor o putovanju (putnik koji ugovara putovanje, potpisuje Ugovor lično u prostorijama agencije Travelland ili šalje svojeručno potpisan Ugovor putem elektronske pošte) u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

-Dostavljena slika strane pasoša sa ličnim podacima (za sve učesnike putovanja), u prostorijama agencije Travelland ili putem elektronske pošte, u roku od najviše 48 sati od rezervacije i uplate akontacije;

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN KUBA Varadero+Havana i Varadero:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu. 
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci) 
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: 

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Havana-Istanbul-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 2 x 23 kg prtljaga (2 kofera) i 8kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu usluge 8 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Varadera na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak); *termin 03.01.2020. je na bazi 10 noćenja all inclusive usluge u izabranom hotelu u Varaderu usluge 9 doručaka (zbog ranog jutarnjeg transfera iz Varadera na dan povratka, usluga je umanjena za 1 doručak);
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na Kubi, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  

 • Aerodromske i YR takse: ukupno oko 331 EUR po osobi (EUR 276-YR - NEREFUNDABILNA, EUR 0.98-RF, EUR 16.72-RS EUR 0.22-RS, EUR 4.48-LG, EUR 10.00-TR EUR 22.11-CU)
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Kubi.
 • Doručak poslednjeg dana u Havani ili Varaderu
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge

 • Internet
 • Otvoreni bazen
 • Klima
 • Čuvanje dece
 • Fitnes
 • Parking
 • Spa i wellnes centar
 • Kuhinja
 • Room service
 • Sef
 • Igralište
 • Sala za konferencije
Kontakt: +38163453287
Kontakt: +381653771910

Agencija: Travelland d.o.o.
Tip agencije: Organizator putovanja
Adresa: Dobračina 43, Beograd
Telefon: +381 11 328 42 93
Email: marketing.travelland@gmail.com
www: www.travelland.rs
PIB: 100048422
Matični broj: 17137549
Broj i kategorija licence: OTP 58/2020 A40
Garancija putovanja, osiguravača, rok važenja garancije, visinu depozita:

Poslovni podaci:

 • Žiro račun: 170 - 0030018891000 - 84 Unicredit Banka a.d.
 • IBAN: RS 35 2050 0701 0039 0947 63, Account number: 00-701-0039094.7
 • PIB: 100048422
 • Matični broj: 17137549

Download - Preuzimanje fajlova

Broj tekućeg računa turističke agencije: Žiro račun: 170 - 0030018891000 - 84 Unicredit Banka a.d. IBAN: RS 35 2050 0701 0039 0947 63, Account number: 00-701-0039094.7
Avra apartmani, Pefkohori

Ektra popust, First minute, Redovne, Super cena

od 70 €

Više

Vila Ikonomu, Pefkohori

First minute, Hit cena, Redovne, Šok cene

od 89 €

Više

Vila Panorama, Pefkohori

Ektra popust, First minute, Redovne, Šok cene

od 115 €

Više

Vila Areti, Pefkohori

Ektra popust, First minute, Hit cena, Redovne

od 410 €

Više

Korali 1, Pefkohori

Ektra popust, First minute, Redovne, Šok cene

od 400 €

Više

Korali 1 Nova, Pefkohori

Ektra popust, First minute, Redovne, Šok cene

od 435 €

Više

Korali 2, Pefkohori

Ektra popust, First minute, Redovne, Šok cene

425 €

Više

Alexandros Palace Hotel 5* Uranopolis

First minute, Hit cena, Redovne, Šok cene

od 410 €

Više

Eagles Palace Hotel 5* Uranoupolis

Ektra popust, First minute, Hit cena, Redovne, Šok cene

od 66 €

Više

Eagles Villas 5* - Uranopolis

First minute, Hit cena, Šok cene,

od 196 €

Više

Bomo Aristoteles Holidays Resort & Spa 4* Uranoupolis

First minute, Hit cena, Redovne, Šok cene

od 119 €

Više

Tsiboukas vila - Hanioti

First minute, Hit cena, Šok cene

od 90 €

Više

Tambos LUX apartmani, Hanioti

First minute, Hit cena, Šok cene,

od 445 €

Više

Tambos apartmani, Hanioti

Ektra popust, First minute, Hit cena, Redovne, Šok cene

od 350 €

Više

Vila Viki, Hanioti

First minute, Hit cena, Redovne, Šok cene

od 420 €

Više

Memories Varadero Beach 4* - Varadero

First minute, Hit cena, Šok cene

od 1.450 €

Više

Iberostar Laguna Azul 5 & Habana Riviera by Iberostar 4 - Varadero & Havana

First minute, Hit cena, Šok cene

od 830 €

Više

Vila-Maria-Karga-Ormos-Panagias

Ektra popust, First minute, Hit cena, Šok cene

od 145 €

Više

Image
Popust12%
Vila Anastasia, Nea Roda

Last minute, Redovne, Sezonski popust, Ultra last minute

352 € 400 €

Više

Berlin Green Park 4*, Zlatni Pjasci

Ektra popust, First minute, Redovne, Šok cene

od 45 €

Više

Dana Palace 3*, Zlatni Pljasci

First minute, Redovne, Šok cene, Super cena

od 17 €

VišeSlične ponude